Dobročinná aukce spuštěna

Zapojte se, možností je mnoho…

📌Tvoříte? 🎁🎁🎁My už se připravujeme….Začátek letošní aukce se blíží 🥳, tak u nás už začala tvořící atmosféra. I sychravý 🌧den může být krásny❤.

Chcete se zapojit, ale nemáte Facebook? Stačí nám vytvořené věci přinést, my je již vložíme do aukce a zajistíme propagaci na síti. Koordinátorka akce je zuzana.jonsztova@medica3nec.cz

Vlastnoručně jsme vyrobili krásná vánoční přání, která budou přímo námi nabídnuta jako první v této aukci.Rádi jsme věnovali svůj volný čas na podporu NAŠÍ práce. Pokud i Vy se chcete přidat můžete zkusit něco podobného. Víme, že máte šikovné ruce a můžete vyrobit například ptačí budku, napéct cukroví, nakreslit obrázek, vyšít jméno, vyrobit adventní věnec.Věc, kterou chcete darovat do aukce vložíte do této skupiny určené pro tuto dobročinnou aukci pro MEDICA a stanete se součástí našeho týmu. Sami budete nabízet, prodávat a předáte výherci.

Fotografie věci, kterou nabízíte, vkládejte přímo na zeď. Vkládejte pro přehlednost jednotlivé nabídky vždy po jednom obrázku, jedné věci. Nezapomeňte fotografie popsat. Forma prodeje – AUKCE (poslední datum pro ukončení aukce je 19.12.2021), navyšování ceny probíhá v komentářích.

Po skončení aukce musíte sami kontaktovat výherce a domluvit se s ním na úhradě a předání. Konečná prodejní cena bude odeslána na transparentní účet 2801535047/2010. Po připsání částky na transparentní účet napíšeme pod příspěvek, že částka již dorazila a můžete se domluvit na předání.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289