AUTO pro mobilní hospic – sbírka spuštěna

Seznamte se. Získali jsme podporu ČSOB, nyní je to na Vás.

“Přeji si zemřít doma v kruhu svých blízkých a rodiny”. To je nejčastější přání klientů mobilního hospice. My jim toto poslední přání rádi plníme už od roku 2017. Sestřičky najezdí ročně za pacienty tisíce km na třinecku, jablunkovsku, českotěšínsku a v povodí řeky Stonávky. O péči nás žádá stále více rodin z širokého okolí, mnohdy žijící v podhorských oblastech se špatnou přístupností. Abychom mohli pružně reagovat na narůstající potřeby pacientů a jejich blízkých, potřebujeme další automobil. Pouze takto se naše bezplatné služby dostanou k potřebným včas v kteroukoli hodinu, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Chceme být pacientům nablízku a pomáhat jim prožít konec života DOMA se svými blízkými. Pomozte nám získat finance na nákup automobilu pro potřeby pacientů hospice.

Projekt „AUTO pro poskytování služeb mobilního hospice“ rámci programu ČSOB pomáhá regionům usiluje o zlepšení kvality života v našem regionu. Chcete se o něm dozvědět víc? Informace najdete na https://csobpomaharegionum.csob.cz/…/2007-auto-pro…

Děkujeme za podporu. 🙏🙏🙏

Pomáhat má smyslJsme rádi, že jste mezi projekty našli náš projekt a rozhodli jste se přispět. Svůj finanční dar můžete zaslat pomocí platební karty nebo bankovním převodem. U platby kartou můžete navíc připojit vzkaz organizátorům projektu, který se zobrazí veřejně na našich stránkách, a to v seznamu přispěvatelů. Děkujeme.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289