MAPKA sobotního Běhu pro hospic v Návsí

Trasu Běhu pro hospic jsme si tedy již představili.

Dnes něco o dalších aktivitách a hlavně partnerech celé akce.

Netis, a.s. je náš hlavní spolupořadatel akce sobotního běhu pro hospic. Umožnil nám využít své prostory pro zajištění aktivit, ale přímo i trasy Běhu pro hospic. Po celou dobu akce bude k dispozici v rámci možností skupinové exkurze areálu a to v daných časech 9.30, 10.00, 10.30, 11.00 a 11.30 hodin. Projdete se s průvodcem areálem farmy dojnic, kde si poslechnete zajímavosti provozu, uvidíte i letošní telátka, ale hlavně mnoho a mnoho zemědělské techniky.

Mas Jablunkovsko je další parťák akce, který v rámci svého týmu zajistí pro děti dvě doprovodná stanoviště na akci. Bude se jednat o

Házení plastovými obroučky na tyčky a slalom kolem kuželek. Samozřejmě počítejte i s nějakým překvapením….

DDM Jablunkov přímo popisuje: Na našem stanovišti se můžete těšit na procházku bosým chodníčkem, což je parádní věc na promasírování nožek (takže vřele doporučujeme i běžcům jako součást pozávodní regenerace ;)). A když už budete mít boty jednou dole, tak toho využijeme i pro druhý úkol, kterým bude malování nohama. Nebojte se nic, nepůjde o žádné výtvarné složitosti a zvládne to určitě každý 😉 Těšíme se na vás v sobotu.

V rámci doprovodných aktivit se můžete těšit na prezentaci úžasných motokár, které možná už znáte z jiných předváděcích akcí Střední škola Jablunkov.

Ano bude toho opravdu hodně a tak malá mapka k lepšímu přehledu aktivit, ale i organizaci parkování v den akce.

A co více, stále to není vše. Příště další informace….

Registrace na běh pro hospic zde:

Běh pro hospic MEDICA v Návsí (behyprohospice.cz)

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289