Běh v Návsí dnes podpořilo 235 běžců, děkujeme

❤️Světový den hospicové a paliativní péče – 8/10/2022 – oslavilo s námi 235 běžců v Návsi.

❤️ Letošní Světový den hospicové a paliativní péče můžete s námi oslavit v Návsí, kde od 🕘 do 🕛 hodin probíhá Běh 🏆 pro hospic. Každý rok se Světového dne účastní stovky organizací ve více než 70ti zemích na celém světě a pořádají akce pro veřejnost i odborníky, připojte se i Vy.

📍Přijďte si pro medaile🥇a podpořte myšlenku mobilního hospice MEDICA Třinec.

📍Máme napečené nádherné a voňavé perníkové medaile🥇 pro všechny účastníky „Běhu pro hospic v Návsí“. Nejde o závod, ale podporu myšlenky mobilní hospicové péče 🛌MEDICA Třinec. Perničkové medaile 🥇 byly napečeny dobrovolníky a nyní čekají na své vítěze.

Nikde se nepřihlašujete, nikde neposíláte registraci. Stačí jen přijít a podpořit akci na místě. Start je klouzavý, kdykoliv dojdete, obdržíte startovní číslo a jdete na trasu.

📍NETIS, a.s. je náš hlavní spolupořadatel akce sobotního běhu pro hospic. Umožnil nám využít své pastviny 🐄 pro zajištění trasy Běhu pro hospic. Po celou dobu akce bude k dispozici v rámci možností skupinové exkurze areálu a to v daných časech 9.30, 10.00, 10.30, 11.00 a 11.30 hodin. Projdete se s průvodcem areálem farmy dojnic🐄, kde si poslechnete zajímavosti provozu, uvidíte i letošní telátka, ale hlavně mnoho a mnoho zemědělské techniky.

📍Trasa je tvořena okruhy v délce 2 Km.

• Vede malebnými poli a je tvořena převážně zpevněným povrchem.

• Je vhodná pro děti i dospělé a schůdná i sjízdná s kočárkem, na kole, či na odrážedle.

• Start i cíl jsou na stejném místě v areálu Netis, kde je k dispozici prostor pro rozcvičení, občerstvení, zdravotník a místo pro výdej medailí.

• Trasa začíná tunelem, na jehož konci je jediné náročné, nezpevněné místo. Dále pokračuje asi 1Km do kopce po polní cestě tvořené betonovými kvádry. Druhá polovina trati je pak z kopce, po zpevněné cestě.

• Celá trasa je v obytné zóně, může se stát, že místní obyvatelé budou projíždět autem, proto prosím dbejte na bezpečnost a pohybujte se na kraji vozovky.

• Účastníci mohou absolvovat trasu 2 Km (jeden okruh), 10 Km (5 okruhů), či běh na čas, kdy si mohou vyzkoušet uběhnout co nejvíce okruhů (omezeno časově koncem akce ve 12:00).

• Časy a výkony se neměří a nezaznamenávají.

• Každý účastník jakékoliv trasy dostane perníkovou medaili.

Pro Vaši představu jsme Vám trasu nafotili a můžete se kouknout, jak to na ni aktuálně vypadá.

Děkujeme všem, kdo dorazili!

Návsí, Beskydy dětem, z.s.,

Obrovské poděkování patří

Fit Factory Třinec, Netis, a.s.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289