Běh pro hospic MEDICA – IV. ročník Třinec

Zajišťujeme bezplatné služby poskytující mobilní paliativní péči. Snažíme se o to, aby těžce nemocný člen rodiny mohl zůstat doma, netrpěl zbytečně bolestmi a konec života mohl prožít se svými blízkými. Hospicová péče vytváří důstojný prostor, v němž smrt a umírání neznamenají strach, utrpení a osamělost. Díky této výzvě a úhradě startovného můžete i letos přispět na provoz mobilního hospice. Běhy v roce 2024 budou realizovány v Třinci, Dolní Lomné (21.5.2024) a Komorní Lhotce (4.6.2024).

Na běhu v Třinci startujeme v areálu Třineckého lesoparku. V názvu máme „Běh“, ale nejedná se o závod, časy ani trasu neměříme, jedná se především o podporu myšlenky mobilní hospicové péče v regionu. Každý účastník získává v cíli perníkovou medaili. Běh je určen pro širokou veřejnost. Pro všechny účastníky budou připraveny drobné dárkové předměty. Přihlášení je možné elektronicky, a na místě v den konání. Děti do 15 let jsou zdarma. Pro děti bude připraven skákací hrad. Na občerstvení a toalety je možné využít areál Třineckého lanáčku.

DĚKUJEME ZA KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA A JEHO PODPORU NAŠÍ ČINNOSTI!

V rámci Běhu pro Hospic se zapojil také Magistrát města Třince a jeho příspěvková organizace STARS, TJ TŽ Třinec Orientační běh, a dále bude akce podpořena Nadačním fondem Hyundai a Nadačním fondem Tesco.

AKCE SE BUDE KONAT ZA KAŽDÉHO POČASÍ 🙂 TĚŠÍME SE NA VÁS 🙂

Online registrace zde: Běh pro hospic MEDICA – IV. ročník Třinec (behyprohospice.cz)