Běh pro hospic – dobrovolníci

Parťáci, na které se můžeme vždy spolehnout. I letos bude na Běhu pro hospic MEDICA tým pobočky Třinec, Kooperativy pojišťovny, a. s., VIG.
Tým pobočky Třinec již v loňském roce zajišťoval bezpečnost na trati. Přeci jen trasy běhu mnohdy zasahují i do části mimo lesopark,
kde je nutné koordinovat běžce na trati podél cest a jejich křížení. Moc si vážíme této dlouhodobé spolupráce. Jsme rádi za podporu činnosti hospicové péče MEDICA Třinec právě formou dobrovolnické činnosti přímo v den akce Běhu.
A ještě pár vět účastníků loňského běhu:
Žanet: Je radost pomáhat na akci pro Medica 3nec, spojuje nás vnitřní smysl naší práce, a to pomáhat klientům. Těšíme se na další ročník a jeho aktivní účastníky.
Hanka: Účastnila jsem se běhu pro hospic, protože chci podpořit poslání poskytování péče a podpory lidem s nevyléčitelnými onemocněními a jejich rodinám. Účast v tomto běhu mi umožňuje aktivně přispět k poslání poskytování důstojné péče.
Ivet: I moje babička si přála zůstat na konci života doma. Mobilní hospic Medica 3nec ji to umožnil. Tradičního běhu jsem se ráda zúčastnila i se svými dětmi, trasa je k tomu přizpůsobena a počasí přálo. Letošní ročník svou účastí také podpořím dobrou věc.
Irena: S Medica 3nec spolupracujeme již dlouho a naše vzájemné setkání je vždy obohacující. Jsme partneři a je nám ctí pomáhat.
Děkujeme za podporu a zapojení.
Vážíme si každé organizace, která nás osloví, a nabídne formu podpory mobilní hospicové péče v regionu.