Prázdniny v Třinci, Zdraví s úsměvem 30.7.2021

Znáte akci prázdniny v Třinci?

http://prazdniny.trinecko.cz/akce/index.php?rok=2021

Prázdniny v Třinci je celoprázdninový program pro děti školního věku, které tráví prázdniny nebo jejich část ve městě. Prázdniny organizuje město Třinec společně se svými příspěvkovými a dalšími neziskovými organizacemive městě. Na letní prázdniny jsou připraveny hry, soutěže, sportování, objevování nebo promítání v kině. Zkrátka báječná nabídka, jak aktivně trávit volný čas v Třinci.

Na letošní 17. ročník prázdnin je připraveno celkem 33 skvělých prázdninových dní! Všechny prázdninové akce jsou pouze pro děti registrované do programu. Akce jsou zdarma. Program akcí se všemi podrobnými informacemi najdete zde v on-line programu nebo heslovitě v letošní, nové prázdninové skládačce.

Letos se MEDICA Třinec zapojí dne 30. 7. 2021 svým programem s názvem Zdraví s úsměvem. Spolupořadatelé tohoto dne jsou i spolek Nikdy nejsi sám, Majkefer a Zdravotní klaun.

Z důvodu aktuálních vládních opatření je nutné děti předen online evidovat přes systém. Pokud tedy se k nám připojíte zde je odkaz: http://prazdniny.trinecko.cz/index.php?rok=2021

A věřte, děti se mají na co těšit a to od 9.00 – 12.00 hodin v DDM Třinec. Nebude chybět zábava, smích a samozřejmě mnoho zážitků.

My jsme již, nachystány ❤

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289