Neziskovka roku 2020 – MEDICA Třinec, z.ú. v semifinále – podpořte naší práci, hlasujte pro nás v Ceně veřejnosti.

Nezávislé prestižní ocenění pro neziskové organizace v České republice, které vychází ze zázemí Nadace rozvoje občanské společnosti a její metodiky „Zdravého organizačního řízení“©.

Máme rádi svou práci a děláme ji srdcem. 

Cítíme, že každý člověk potřebuje svou postel, svůj hrnek, své blízké. 

Proto nás velmi potěšilo, že NEZISKOVKA ROKU to má podobně a nominovali nás do semifinále této soutěže.
Zatímco v hlavních třech kategoriích o oceněných neziskovkách rozhodují odborníci, v Ceně veřejnosti se semifinalisté ucházejí o přízeň širokých davů.

Cena veřejnosti je speciální kategorií ocenění Neziskovka roku. Pro vybranou neziskovou organizaci můžete hlasovat jen jednou z jednoho vyplněného emailu. Po vyplnění je potřeba potvrdit hlasování kliknutím na odkaz, který vám přišel na email.
Hlasování zde: https://www.neziskovkaroku.cz/…/cena-…/medica-trinec-z-u-56/
Pokud to cítíte podobně, že rodina je nejvíc, a chcete nás podpořit, máte možnost. Hlasování zahájeno.
Moc, moc děkuje za každý hlas, je to pro nás signál, že naše práce Vám dává smysl a máme v ní pokračovat.
Podpořte svým hlasem naši neziskovou organizaci MEDICA Třinec, z.ú. v prestižní soutěži NEZISKOVKA ROKU 2020, kategorie Cena veřejnosti.

Letošní semifinalisté ocenění Neziskovka roku 2020. V kategorii Malá neziskovka to jsou Medica 3necMladí chovatelé zvířat, pobočný spolek MikulášoviceČeská maltézská mládež / Order of Malta Czech Youth TeamDiamant, podporujeme náhradní rodiny srdcem a Rodinné a komunitní centrum Mumraj. V kategorii Střední neziskovka postoupili ClementasStředisko Na Sioně, Oblastní charita Kutná Hora a Denní stacionář Zdislava Veselí z.ú. Postupující v kategorii Velká neziskovka jsou Charita Uherský BrodCedr Pardubice o.p.s.Dům tří přáníNeratov (Bärnwald) a MENS SANA. Všem gratulujeme a držíme palce do dalších kol.

Více informací na https://www.neziskovkaroku.cz/

Bližší informace a kontakt: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: vavrosova.medica@seznam.cz