Děkovná přání v TESCO Třinec – vyhlášení výsledků

Přáníčko jako poděkování. Tyto přáníčka si budou moci děti vyrobit ve čtvrtek 8. 7. 2021 od 10.00 do 18.00 hodin přímo v prostorách TESCO Třinec.

Přáníčko následně darují tomu, komu chtějí ze srdíčka poděkovat. V rámci programu Vy rozhodujete, my pomáháme máme možnost představit Vám osobně námi nominovaný finálový projekt a služby mobilního hospice.

POMŮCKY PRO KVALITNĚJŠÍ PÉČI

Většina lidí chce prožít poslední chvíle života doma se svými blízkými. Toto přání pomáhá naplňovat MEDICA Třinec, která poskytuje paliativní a hospicovou péči. K zajištění péče je často potřeba zakoupit i vhodné přístroje, např. lineární dávkovač, elektrickou odsávačku nebo polohovací pomůcky. Pomozme lidem prožít jejich poslední chvíle v domácím prostředí.Díky žetonu, který získáváte za každý nákup můžete rozhodnout o vítězi.

Těšíme se na Vás, právě jsme vše domluvili. ❤

Vy rozhodujete, my pomáháme

TESCO Třinec, Bystřice, Jablunkov

Proběhlo sečtení žetonů a vyhlášení výsledků u regionálních projektů.

Děkujeme Vám za podporu našeho projektu.

POMŮCKY PRO KVALITNĚJŠÍ PÉČI

Většina lidí chce prožít poslední chvíle života doma se svými blízkými. Toto přání pomáhá naplňovat MEDICA Třinec, která poskytuje paliativní a hospicovou péči. K zajištění péče je často potřeba zakoupit i vhodné přístroje, např. lineární dávkovač, elektrickou odsávačku nebo polohovací pomůcky. Pomozme lidem prožít jejich poslední chvíle v domácím prostředí.Výše výherního grantu pro 1. místo je 30 000 Kč, pro 2. místo 16 000 Kč a pro 3. místo 10 000 Kč.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289