Na transparentním účtu je více než 110 000 Kč.

🌲Letošní advent je pro nás výjimečný.

🌲Byl naplněn nejen radostným očekáváním a přípravami na Vánoce. Byl naplněn setkáváním s Vámi všemi, kteří se zúčastnili naší Dobročinná aukce pro MEDICA.

Naše díky patří opravdu všem, kteří věnovali svůj adventní čas a jakkoliv přispěli. Mimo jiné to Klub seniorů v Třinci, Bunkr, o p s, Základní škola a mateřská škola Mosty u Jablunkova 750, Šance podaná ruka, z. ú.,Nikdy nejsi sám, Květinářství Třinec, Baby club Kenny, Vůně Goralie, Farmářské brambůrky, Hrčavský grunt, Bylinné lázničky, ČistéDřevo.cz, Belko Coffee Roasters, Městské Kino Kosmos Třinec, Valašská ovce z Bludičky a Dílna U Beránka, Celé Česko čte dětem, Fit Factory Třinec, Centrum sociální pomoci Třinec.

🌲Tak jak příroda mění svou tvář v průběhu roku, tak se mění i lidský život. Jaro je obdobím květů a plánování, těšení. Radostné léto vystřídá zamyšlený podzim. Zima je čas zastavení a zamyšlení, kam jdeme a na co se chceme soustředit. 🌲Děkujeme, že jste společně s námi soustředili na pomoc❤.

Na pomoc myšlence, že každý člověk potřebuje svou postel🛌, svůj hrnek☕️, své blízké❤. 🌲Doba adventu je časem, který nám dává šanci více se zamyslet. Zamyslet nad tím, co má opravdu smysl. Strávit dlouhé večery s rodinou, navštívit blízké, vychutnat si pohodu domova, nabídnout pomoc. Takový byl přesně pro nás letošní advent. 🌲Trávili jsme dlouhé večery s dětmi 👶přípravou přáníček, navštívili jsme blízké (anebo oni nás) při předávání darů z aukce, vychutnávali jsme si pohodu doma při nevím kolikáté karanténě.

🌲Věřím, že hodně z Vás to mělo podobné. Velmi děkujeme, že jste v tom s námi. A snad jen dovětek ze života… 🌲Je fajn vědět, že vše má svůj čas⌛. Že po zimě přijde zase jaro, po smutku radost, po noci přijde další den. A s novým dnem přijde nová příležitost začít znovu, možná i jinak, možná i lépe.

Jelikož jsem se snažila vzpomenout co nejvíce dárců naší letošní aukce, tak se mi podařilo připálit perníčky, takže zítra začnu znovu a lépe.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289