Dobročinnou aukci spouštíme 26. 10. 2022

Zdravím všechny nadšence Dobročinná aukce pro MEDICA pro Medica 3nec. Jmenuji se Zdeňka a přebírám letošní kormidlo koordinátora aukce po Zuzce 😊. Opět v rámci FB skupiny budu k dispozici pro případné dotazy a další informace budu průběžně psát v příštím týdnu.

Začínáme již za 6 dní a věřím, že spousta z vás se už pilně připravuje. Já oprášila dovednosti ve výrobě náušnic a věřím, že někoho moc potěší. Nedělala jsem je sice za úplňku měsíce, aby měly čarovnou moc, ale byly dělány z lásky a úcty ke všemu, co je mezi nebem a zemí. Pěvně věřím, že letos to bude opět aukce krásných výrobků, dárečků a třeba i splněných přání. Nechme se překvapit.

Pravidla aukce se příliš nezměnila, jen možná v tom, že účastníci aukce budou úplně samostatní. Novým členům skupiny připomenu informace, kde jsou základní pravidla a pokyny v dalších příspěvcích.

Kdy začínáme? Přesně 26.10.2022 můžete vkládat. Aukce bude ukončena 16.12.2022. Transparentní účet zůstává nezměněn: 2801535047/2010. Také je možné přispět na transparentní účet bez nabídky do aukce, třeba jen proto, že to tak cítíte a chcete.

Získané finanční prostředky budou použity na zajištění provozu mobilní hospicové péče.

DĚKUJEME za sdílení.

Více informací: Ing. Jana Vavrošová, MBA, email: jana.vavrosova@medica3nec.cz , mobil: 739 590 289