Běh pro hospic MEDICA v obci Komorní Lhotka

Zajišťujeme bezplatné služby poskytující mobilní paliativní péči. Snažíme se o to, aby těžce nemocný člen rodiny mohl zůstat doma, netrpěl zbytečně bolestmi a konec života mohl prožít se svými blízkými. Hospicová péče vytváří důstojný prostor, v němž smrt a umírání neznamenají strach, utrpení a osamělost. Díky této výzvě a úhradě startovného můžete i letos přispět na provoz mobilního hospice. Běhy v roce 2024 budou realizovány v Třinci, Dolní Lomné a Komorní Lhotce.

Na běhu v Dolní Lomné startujeme kousek od Muzea, kde bude registrace účastníků a kde bude připraven i doprovodný program. Trasa vede krásnou přírodou.

V názvu máme „Běh“, ale nejedná se o závod, časy ani trasu neměříme, jedná se především o podporu myšlenky mobilní hospicové péče v regionu. Každý účastník získává v cíli perníkovou medaili. Běh je určen pro širokou veřejnost. Pro všechny účastníky budou připraveny drobné dárkové předměty. Přihlášení je možné elektronicky a na místě v den konání. Děti do 15 let zdarma.

DĚKUJEME ZA KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA A JEHO PODPORU NAŠÍ ČINNOSTI!

V rámci Běhu pro Hospic se zapojily spolupracující organizace, a to Obec Dolní Lomná a MAS Jablunkovsko. Akce byla podpořena Nadačním fondem Hyundai a Nadačním fondem Tesco. Přímo na trati se zajištěním parkování a bezpečnosti nám pomohou dobrovolní hasiči z obce Dolní Lomná.

PROGRAM

  • Dětský folklorní soubor Lomňanek
  • tvořivé dílničky pro děti,
  • skákací hrad pro děti,
  • koňský povoz.

AKCE SE BUDE KONAT ZA KAŽDÉHO POČASÍ 🙂 TĚŠÍME SE NA VÁS 🙂

Parkování pouze na vyznačeném prostranství, organizaci parkování budou na místě zajišťovat dobrovolní hasiči, prosíme řiďte se jejich pokyny.

Po celé délce trasy budou vyznačené fáborky. Start je klouzavý počínaje 15.00 hodinou a končící v 18.00 hodin.

Po celou dobu akce bude zajištěno občerstvení v areálu.

Online registrace zde: Běh pro mobilní hospic MEDICA v obci Komorní Lhotka (behyprohospice.cz)