Rozdělení Adventních koncertů ČT

🌟 DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU! 🌟
Drazí přátelé,
stále tomu nemůžeme uvěřit, že se to děje ❤… s velkou radostí 🍀a vděčností 🎉🎉dnes chceme vyjádřit obrovské díky všem, kteří nás podpořili během nedávných Adventních koncertů Česká televize 2023!
Díky Vaší neuvěřitelné podpoře jsme obdrželi částku, která nám umožní naplnit naše smělé plány. 🍾🍾🍾
Tyto plány, které jsme představili také během adventního koncertu ve Strahovském klášteře, jsou spojené s našim domečkem🏠. V novém zázemí, které je na Lesní v Třinci, se pomalu zabydlujeme a mnohé z Vás jsme tam už potakli osobně – v poradně, půjčovně anebo při společných setkáních.
🍀🍀🍀Náš sen o místě, kde člověk najde pomoc i potěšení, se stává pomalu realitou. 🍀🍀🍀 Díky Vám všem, kteří jste nás podpořili – neskutečné DÍKY.🍀🍀🍀
Díky vaší fantastické podpoře již půjčujeme postele, oxygenerátory, vyjíždíme k pacientům, rozšířujeme naše aktivity svépomocných skupin pro pečující a pozůstalé a kurzy pro pečující.
Držte nám prosím palce, abychom mohli naše plány úspěšně dokončit a poskytnout služby, které jsou v našem regionu potřebné.
Na fotografii 📷 se podařilo zachytit památnou chvilku, kdy byli spolu ředitelé všech 4 organizací podpořených v letošních koncertech. Za MEDICU šek přebrala od Jana Součka, generálního ředitele České televize, ředitelka hospice Andrea Szymeczek.
Symbolicky jsme tento okamžik prožívali v den narozenin Danky Walachové, naší služebně nejstarší sestřičky❤.
Děkujeme všem, kteří nás podporujete a fandíte nám. Vaše podpora nás posouvá vpřed! 🙏💖